среда, 6 ноября 2019 г.

День туризму

 27 вересня всі любителі подорожей відзначають День туризму. Це свято заснували члени Всесвітньої туристичної організації у 1979 році. 

Свято туризму відзначають не тільки люди, чий стиль життя пов’язаний з подорожами та рюкзаками. Турист — це людина, яка прагне до знань. 
    

  Тому саме 27 вересня з нагоди Дня туризму в нашій школі було проведено свято, на якому всі класи влаштували колективне ліплення вареників, а після того як кухарі їх зварили, посмакували ними із задоволенням. Потім були проведені різноманітні змагання. Учні початкової ланки пройшли спортивний квест, де на різних етапах відшукували шлях до наступної станції, виконували різноманітні завдання. Середні та старші класи провели змагання: маятник, стрільба, перетягування канату тощо. На рівні зі старшими класами взяла участь і команда вчителів, та навіть батьки вирішили перетягнути канат у вчителів. 


     Свято вийшло яскраве, запальне, емоційне! Висловлюємо щиру подяку організаторам, учасникам і, звичайно ж, батькам, які допомогли в організації ліплення вареників, були активними вболівальниками та учасниками заходу!

Комментариев нет:

Отправить комментарий